Fruitig - aangename bubbel - soepel - frisse afdronk [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Favoriet van Ronnie! [Frankrijk, Champagne] Wit fruit - peer - grapefruit - appel - citrus - fris [Serveeradvies: als aperitief, bij vis, lichte salades en een feestelijke gelegenheid]
Elegant - citrus - floraal - levendig - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren, bij salades en als aperitief]
Peer - abrikoos - tropisch fruit - floraal - wit steenfruit - rond - vol [Serveeradvies: bij wit vlees, bij visgerechten en als aperitief]
Rijp geel fruit - fris - zoet [Serveeradvies: als aperitief, bij pittige gerechten en bij desserts met ijs]
Meloen - limoen - perzik - citrus - banaan - fris - tropisch fruit [Serveeradvies: als aperitief, bij visgerechten en bij een feestelijke gelegenheid]
[Slovenië, Goriska Brda] Wit fruit - peer - meloen - bloemen - zacht - fris - elegant [Serveeradvies: bij gegrilde vis, gegrilde kip en zachte witte schimmelkazen]
Frankrijk, Gascogne Fris - bloemen - perzik - meloen - abrikoos - kruidig - stevig
[Duitsland, Pfalz] Citrus - appel - levendig - grapefruit - abrikoos - appel [Serveeradvies: als aperitief, bij witvis, zeevruchten, gevogelte en varkensvlees]
Aromatisch | Sinaasappel | Abrikoos | Grapefruit | Mandarijn
Citrus | Peer | Groene appel | Mineralen
Peer | Gele appel | Limoen | Witte peper | Exotisch fruit
[Verenigde Staten, Monterey] Honing - roomboter - brioche - kokos - vanille - stevig - rond - vol [Serveeradvies: bij rijke visgerechten, wit vlees en gevogelte]
[Frankrijk, Chablis] Elegant - wit fruit - citrus - mineralen - verfijnd [Serveeradvies: bij charcuterie, schaal- en schelpdieren en geitenkaas]
[Frankrijk, Pays Nantais] Citrus - bloemen - wit fruit - appel - vol - elegant - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren]
[Frankrijk, Gascogne] Exotisch fruit - citrus - abrikoos - vanille - fris - vol - rijk - krachtig [Serveeradvies: bij charcuterie, vis, zeevruchten en salades]
[Nieuw-Zeeland, Marlborough] Intens - limoen - kruisbes - asperge - buxus - verfijnd [Serveeradvies: bij gegrilde vis, salades en geitenkaas]
Kruisbes | Rijp wit fruit | Zuiver | Fris | Stevig
Grapefruit | Kruisbes | Groene appel | Citrus | Bitter
Rijk - rode bes - peer - rond - vol [Serveeradvies: bij lichte maaltijden, bij salades en als aperitief]
[Frankrijk, Provence] Fruitig - rijp - kers - framboos - provençaalse kruiden - peper - sappig [Serveeradvies: bij frisse salades en wit vlees]
"Een blend van onder andere Grenache en Syrah met mooie aroma's van bloemen, frambozen, aardbeien, rijpe peer en meloen. De volle smaak is elegant en lichtvoetig, knisperend en stevig met opwekkende zuren. Heerlijk als aperitief of op het terras."
Zwarte bes - pruim - rijp fruit - rond - vol - soepel [Serveeradvies: als aperitief, bij koude vleeswaren en bij zachte kazen]
Zwart fruit - zwarte peper - zacht - krachtig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees, gestoofd vlees en hamburgers]
Intens - fris - rijp rood fruit - zwarte bes - kers - chocolade - sappig [Serveeradvies: bij hamburgers, gegrild vlees en belegen kazen]
Kers | Bosbes | Kruiden | Hout | Rijk | Sappig
Rijp | Bosbes | Kers | Pruim | Stevig | Rijk | Zachte afdronk
Kruiden | Vanille | Rijp rood fruit | Zacht | Stevig | Fris
[Spanje, Rioja Alta] Rode bes - aardbei - kers - zacht - rond - krachtig - romig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees en stoofvlees]
[Nieuw-Zeeland, Marlborough] Zwarte bes - kers - pruim - vanille - puur - sappig - fris [Serveeradvies: bij wild, stoofschotels en rood vlees]
[Italië, Salento] Braam - kers - pruim - krachtig - rijp - vol - zoethout [Serveeradvies: bij rood vlees, wild en gerijpte harde kazen]
[Frankrijk, Pays d’Oc] Zwarte bes - braam - fris - kruidig - kaneel - laurier [Serveeradvies: bij stoofvlees en gegrild rood vlees]
Fruitig | Elegant | Zwart fruit | Vanille | Vol
[Portugal, Douro] Noten - citrus - abrikoos - evenwichtig - fris [Serveeradvies: als aperitief]
[Portugal, Douro] Fruitig - krachtig - vol - zacht - intens [Serveeradvies: als aperitief en bij diverse kazen]
[Portugal, Douro] Fruitig - stevig - zoet - fris [Serveeradvies: bij desserts en diverse kazen]
[Spanje, Jerez] Fris - amandel - rokerig - droog - zacht - ziltig [Serveeradvies: als aperitief]
[Spanje, Jerez] Rozijn - amandel - walnoot - halfzoet - vol - nootachtig [Serveeradvies: als aperitief]
[Zuid-Afrika, Robertson] Aromatisch - bloesem - citrus - honing - rozijn - krachtig - zoet - vol - rijk [Serveeradvies: bij chocolade, desserts en sinaasappels]
[Zuid-Afrika, Robertson] Krachtig - kers - rozijn - rijk - stevig - zoet - muskaat [Serveeradvies: bij desserts en kazen]
Bloemen - framboos - aardbei - sappig - krachtig - levendige mousse [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Perzik - meloen - ananas - soepel - sappig - licht zoetje [Serveeradvies: als aperitief, bij lichte visgerechten en bij gerookte vissoorten]
Intens - vol - vijgen - amandelen - marshmallow - honing - zoet [Serveeradvies: bij lichte vleesgerechten, kip en salades]
Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om u een zorgeloze dag te bezorgen.
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.